Copiii lui Michael Jackson ar putea ajunge la orfelinat

Posted: May 24, 2010 in Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson ar putea ajunge la orfelinat. Şi asta pentru că bunica lor, Katherine, nu pare să le asigure micuţilor condiţii optime de creştere WoooW….(nu cred ca asta a fost dorinta lui michael sa-si vada copii ingrijiti de stat)

Katherine, mama regretatului cântăreţ Michael Jackson, e acuzată că îi creşte pe cei trei copii ai megastarului, Prince (12 ani), Paris (11 ani) şi Blanket (7 ani), în haos şi nu poate să îi supravegheze suficient.

Mai exact, femeia de 79 de ani îi îngrijeşte pe micuţi în casa ei din Los Angeles, alături de alţi cinci nepoţi ai săi şi de mama lor, Alejandra Oaziaza, cumnata megastarului. Potrivit tabloidului News of The World, primul avertisment a fost primit de Katherine Jackson acum o lună, sub motivul că existau prea multe ameninţări pentru viaţa stabilă a copiilor, după ce unul din nepoţii lui Michael a fost văzut cum se juca cu un aparat de autoapărare cu electroşocuri, în timp ce alţi doi se băteau.

Ofiţerii de la Protecţia Copilului i-au cerut atunci să reducă numărul copiilor din casă, sfătuind- o că cel mai bine ar fi ca Alejandra şi cele cinci odrasle ale ei să se mute în altă locuinţă, altfel Prince, Paris şi Blanket vor fi luaţi în grija statului.

Nu-i supraveghează îndeajuns

Însă Katherine nu a luat nici o măsură. “Este o perioadă foarte tensionată. Cu opt copii pe cap, casa a devenit o povară pentru Katherine. Cei de la Protecţia Copilului vor veni din nou peste câteva zile şi când vor vedea că nu au fost luate măsuri, vor avea toate motivele să ia copiii în îngrijirea statului. Este un coşmar şi suntem îngroziţi de ceea ce ar putea urma”, a declarat un apropiat al familiei.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s